VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN JULLIE LEVERTIJDEN?

We streven ernaar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden.

VAN WELKE BEZORGSERVICE MAKEN JULLIE GEBRUIK?

Je bestelling wordt verzonden door PostNL met een track&trace code. Wij willen je erop attenderen dat zodra wij je bestelling hebben overgedragen aan PostNL wij geen invloed meer hebben op de levertijd.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij ons kun je betalen via iDeal. Bij deze methode word je direct doorverbonden naar de betalingspagina van je bank. Zo kun je eenvoudig en veilig je betaling afhandelen.

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

Je mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kun je doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@benjibags.nl. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 10 werkdagen dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening. Tijdens de termijn die je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of je het product wilt houden.

 

©2020 door BENJI BAGS