VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Gratis! Verzendkosten vinden wij altijd zo'n domper, dus die nemen wij voor onze rekening.

WAT ZIJN JULLIE LEVERTIJDEN?

We streven ernaar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Vaak is je bestelling dan de (werk)dag na verzending in huis. Mocht je je bestelling per se de volgende dag in huis willen hebben (bijvoorbeeld omdat het een cadeau is), dan is dit wellicht mogelijk! Neem hiervoor gerust contact op via WhatsApp, Instagram of mail. Je bestelling wordt verzonden in een brievenbuspakket, dus je hoeft niet thuis te zijn!

VAN WELKE BEZORGSERVICE MAKEN JULLIE GEBRUIK?

Je bestelling wordt verzonden door PostNL met een track&trace code (in een brievenbuspakket). We willen je erop attenderen dat zodra wij je bestelling hebben overgedragen aan PostNL wij geen invloed meer hebben op de levertijd.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij ons kun je betalen via iDeal. Bij deze methode word je direct doorverbonden naar de betalingspagina van je bank. Zo kun je eenvoudig en veilig je betaling afhandelen.

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

Je mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@benjibags.nl. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 10 werkdagen dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening. Tijdens de termijn die je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of je het product wilt houden.